søndag 14. oktober 2012

Hurra! Fredrik 1 måned!

Jeg må jo følge tradisjonen å legge ut et innlegg sånn ca aldri! Grunnen til at jeg spanderer et innlegg på bloggen denne gangen er våres nydelige nye sønn, Fredrik! Han valgte å komme til verden 14.september etter at jeg hadde fått lov til å bli satt i gang et par uker før tiden. Fredrik var litt mindre enn Markus, veide "kun" 3530gr mot Markus sine 4350. Vi har enda ikke fått måle Fredrik, så aner ikke lengden enda(dette pga han ble født i seteleie). Jeg har mine store mistanker om at han slekter på pappaen og storebroren sin, for han er lang!

Denne måneden har gått så utrolig fort. Livet som tobarnsmor er fantastisk koselig og slitsomt! Jeg har noen fine sexy blå poser under øynene som jeg tviholder på! De første dagene etter fødselen gikk strålende, helt til vi kom hjem! Da kom gulsoten og Fredrik lå i grenseland på innleggelse. Dette resulterte i daglige blodprøver på sykehuset i en uke, men heldigvis slapp vi innleggelse. Fredrik er en natterangler, noe som mor i huset ikke er like fornøyd med. Men, jeg får i det minste brettet klær klokka to om natta ;)

Og må jo nevne at Markus er kjempesnill og flink med Fredrik, er mest pappaen, besteforeldrene og tante Lena som får reaksjonene. Jeg og Fredrik slipper unna(med unntak av de ca 10000 nussa Fredrik får i løpet av en dag).

Legger med noen bilder.

 
 
 Disse tre bildene med lik body måtte jeg bare ta med for å vise søskenlikheten. De to første er av Markus, og det siste er av Fredrik. Han blir bare mer og mer lik storebroren sin.
 Det er veldig stas å være storebror(enda hvertfall..)!
 
Ønsker dere en riktig god kveld!
Ikke få slag nå, Gro ;)

3 kommentarer:

Casa del Pt sa...

Herlige begge to <3 Begynner og ligne nå ja :) Morsomt!

Haha, måtte se to ganger når jeg så på bloggrollen min nå :P

Kjersti sa...

Herlige gutter! :D

kine sa...

Så fine bilder <3 jeg må få kommet meg utover på besøk en dag!